Sivut

torstai 11. marraskuuta 2010

Virallinen joulunavaus


Lunta on tullut kivasti ja naapurit ovat laittaneet jouluvaloja pihoille. Varmaan siksi ostoskoriin tipahteli jo jouluisia asioita. Tänään nimittäin sattui niin että työpaikan verkkoyhteydet katkesivat puoli kahden aikaan. Kun ne eivät olleet palanneet vähän ennen puoli kolmea, päätin lähteä käymään Kärkkäisellä (en siis voi tehdä töitä ilman verkkoyhteyksiä). Varsinaisesti ostoslistalla oli 1000mg C-vitamiiniporetabletit, jotka myös ostin. Sen lisäksi kannoin kotiin yo. kuvassa näkyvän kranssin ja "Joulua"-kyltin. Pääsiäiskranssi pääsi talvisäilöön.

Lisäksi ostin ulos kaksi kynttilälyhtyä jotka nyt roikkuvat autokatoksen pylväistä. Olisin ottanut niistäkin kuvan mutta minun Nokia X6 on kenkkuillut nyt pari päivää ja päätti hyytyä totaalisesti -3 asteen pakkasessa. Akku irti ja kaksi buuttia ennenkuin se suostui käynnistymään idle-tilaan. (Sori jos edellinen lause on kännykkäjargonia, mutta minä en tiedä miten normaalit ihmiset puhuvat näistä asioista.)

Ostin myös paperia "Hyvää Joulua"-printillä, lumihiutaleen muotoisia koristeniittejä, enkeliaskartelukuvioita, Minna Immosen joulukortteja ja vaahtomuovisen setin numeroleimasimia. Leimasinsetti ei ollut kovin valokuvauksellinen joten jätin sen pois. Nyt pitäisi vain raivata askarteluhuoneeseen tilaa jotta sinne mahtuisi askartelemaan joulukortteja.

Ei kommentteja: