Sivut

lauantai 6. marraskuuta 2010

Päivä käyntiin


Laihduttaessa on tärkeää saada päivä ripeästi käyntiin jotta ei jäisi houkutusta velttoilla. Tässä on minun resepti.

Ennen aamupalaa otetaan 2 rkl Mivitotal Plussaa sekoitettuna puoleen lasiin vettä. Juodaan alas niin nopeasti kuin mahdollista (tämä sotku on PAHAA). Päälle vielä vettä lasillinen. Rauhoitutaan hetkeksi tietokoneen ääreen ja tarkistetaan onko Facebookissa uusia kommentteja.

Aamupalaksi tehdään pirtelö:

2/3 banaania (syötä loput puolisolle tai popsi itse)
1 dl pakastemustikoita
1 tl pellavansiemenöljyä
2 rkl Hera80-proteiinijauhetta
1 tl guaranaa
1 tl macaa
1 rkl kauraleseitä
1/2 rkl intiaanisokeria
hyppysellinen raffinoimatonta merisuolaa
2 dl kevytmaitoa

Pirtelö nautitaan lehteä lukien lisäravinteiden kera. Tällä hetkellä minulla on koko joukko lisäravinteita käytössä. Vastustuskyvyn lisäämiseen käytän 4kpl spiruliinapuristetta, 1 kpl valkosipulitabletti, 1 kpl E-EPA (kalaöljy) 650 mg, 1 kpl D-vitamiinikapseli (60 μg). Muuten vaan syön 1 kpl kofeiinitabletti (kokiksen korvaajaksi), 1 kpl karnosiinitabletti, 1 kpl vihreäteeuutetabletti (pitäisi auttaa laihduttamisessa, ei tuo ainakaan haitannut ole) ja 1 kpl Q10-tabletti.

Monissa laihdutusohjeissa sanotaan että banaani ei ole laihdutusruokaa. Sanokoot painonvartijat ja karppaajat mitä haluavat. Minä syön banaania jos siltä tuntuu. Ainoa vika tässä minun pirtelöaamupalassa on se että pariin tuntiin ei voi kuvitellakaan lähtevänsä hölkkäämään. Ohjeella tulee todella iso lasillinen pirtelöä joka täyttää vatsan äärimmilleen (sen mahalaukun jonka olet nälkää kärsien saanut kutistettua).

Ei kommentteja: