Sivut

keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Kaamoksen karkotusta

Eilen tuli tilaus iHerb:ltä: d-vitamiinia (60 µg per kapseli), goji-marjoja ja maca-jauhetta. Tänään tuli tilaus Hyvinvoinnin Tavaratalolta: MSM-jauhetta, Camu camu-jauhetta, kookosöljyä, raakakaakaojauhetta, kaakaovoita sekä idätyslaite (kyllä, aion alkaa syömään ituja). Lisäksi olen ostanut muualta tyrni-, karpalo-, ruusunmarja- ja mustikkajauhetta sekä spiruliinaa. Raakakaakaosta ja kaakaovoista aion tehdä viikonloppuna suklaata. Saa nähdä mitä siitäkin tulee. Näillä eväillä minun olisi tarkoitus tappaa kaamoksen aiheuttama väsymys. Seuraavassa on esimerkki miten nautin nämä ruoat.

Aamupalasmoothie 1:

1 avokado
1 dl jäisiä mustikoita
puolet 5 dl mansikkarasiasta (puolisulana tai sulana)
hieman tuoretta persiljaa
3 sentin paksuista viipaletta tuorekurkkua
parikymmentä goji-marjaa
1 tl tyrnijauhetta
1 tl karpalojauhetta
1 tl spiruliinaa
1 tl maca-jauhetta
1 tl kookosöljyä
1 rkl hunajaa
1-2 dl vettä

Sekoita kaikki tasaiseksi tehosekoittimella.

En laita kovin paljon vettä koska otan koko sotkun mukaan töihin ja lusikoin sen. Melkein kuin söisi vanukasta. Ja pitää myös hyvin nälkää. Olen saanut siirrettyä ateriarytmin ihan uusiksi (kellonajat): 9-14-20. Hyvä puoli näissä ajoissa on se, että en ole nälkäinen tullessani töistä kotiin vaan voin lähteä suoraan lenkille ja syödä iltapalan vasta sen jälkeen. Lenkin jälkeen kun tahtoo aina tulla nälkä joka tapauksessa, olin sitten syönyt ennen sitä tahi en.

Tällä koodilla saa muuten 5 dollarin alennuksen ensimmäisestä tilauksestaan iHerb:ltä: KOR449. Koodia voi käyttää useampi henkilö.

Ei kommentteja: