Sivut

perjantai 18. joulukuuta 2009


Tämmöinen Tilda-lammas meni siskonpojalle 2-vuotislahjaksi, mutta se taisi olla liian pelottava kun ei oikein kelvannut. Meistä aikuisista lammas oli oikein söpö.

Viime aikoina olen innostunut askartelusta, erityisesti korttiaskartelusta, ja on tullut sitten tilailtua tarvikkeita erinäisistä verkkokaupoista. Tänään saapui viimeisin tilaus, cchobbyltä.

Siinä on pohjimmaisena Vivi Gade Design -papereita, sarjat Helsinki ja Copenhagen. Yhdessä paketissa on 6 erilaista paperia, 20 kutakin. Lisäksi kumpaankin sarjaan ostin koristenauhaa, 5x2m. Sitten on nippu erivärisiä A5-kartonkeja, 3D-päivänkakkaratarroja, vihreitä ja punaisia akryylitimanttitarroja, vihreitä ja punaisia haaraniittejä, huopaperhosia ja puunappeja. Lisäksi päätin kokeilla hieman tekstiilien kuviointia. Ostin näin aluksi neljää eri tekstiiliväriä: musta, luumu, pinkki ja kiivi. Tekstiilivärien vasemmalla puolella on tuputussiveltimiä sekä kukkien ja lehtien muotoisia vaahtokumileimasimia sekä oikealla puolella 4 kpl kuvioteloja sekä 1 valkoinen t-paita. T-paitoja olisi saanut halvalla isommankin setin mutta en uskaltanut vielä tilata ennenkuin näen onko tuo yksi tarpeeksi hyvälaatuinen.

Ei kommentteja: