Sivut

keskiviikko 11. huhtikuuta 2007

Alku

Tänä keväänä minuun on iskenyt puutarhainnostus ja siksi olen etsinyt netistä kaikkea mahdollista taimikasvatukseen liittyvää. Sitä kautta löysin useita ihania blogeja. On mukavaa päästä kurkistelemaan ihmisten pihoille ympäri Suomen muutamalla hiiren klikkauksella. Niinpä päätin itsekin kantaa korteni kekoon ja aloittaa oman blogin.


Aion kirjoitella milloin mistäkin. Nyt keväällä aiheena on taimikasvatus, kesällä varmaankin puutarhanhoito, syksyllä eräretkeily, talvella hiihto/telemark ja silloin tällöin esittelen käsitöitäni.

Mutta aivan aluksi pari harvinaista kuvaa: minä pilkillä. Olimme miehen kanssa pääsiäisenä Tenon Tunturitupien mökillä. Sunnuntaina saimme moottorikelkkakyydin Várddoaijávri-nimiselle järvelle. Pilkimme vähän aikaa ja saimme muutaman pienen raudun. Kuten kuvasta näkyy, vaatetta oli tarpeeksi. Varpaat meinasivat kuitenkin jäätyä, koska hiihtokenkiini ei mahdu villasukkia. Tosin en tiedä, olisiko villasukistakaan ollut apua.
Tuuli alkoi pian yltyä, joten päätimme lähteä hiihtelemään takaisin mökille saatuamme paistinkalat. Hiihtomatka takaisin olikin mukava, koska se oli lähes kokonaan alamäkeä ja melko suojassa tuulelta. Toisaalta tuuli ei puhaltanut samaan malliin kuin esimerkiksi perjantaina, jolloin jokilaaksoa ylempänä pieni ihminen joutui tosissaan taistelemaan pysyäkseen pystyasennossa.


1 kommentti:

Voikukka kirjoitti...

Aika paljon lunta näkyy olevan jään päällä.
Hiihtokengät eivät ole niitä lämpimimpiä kenkiä pilkille, mutta jos suksilla on liikkeellä niin onhan ne monot oltava jalassa.